Åben have

Åben have i Aalborg

Har du lyst til at drikke en kop kaffe i orangeriet eller på min overdækket terrasse, er du meget velkommen denne weekend i min have i Aalborg.

For mig har det altid handlet om haveglæde og hvordan man udnytter sin have mest muligt. Derfor er det skønt at åbne haven op for dig, så du kan opleve min legeplads med dine øjne.  Lige nu står haven grøn og smuk, den har lidt vildskab over sig – præcis som jeg kan lide det.

 

2017

Haven er åben

lørdag og søndag fra kl. 10 – 17

Entre 25 kr.

Adresse: Steenstrupsvej 7 – 9000 Aalborg

 

 

 

 

Min have er delt ind i mindre rum og alle har en funktion. Om det er den spiselige have, hønseslottet eller mit orangeri – så er der et formål med alle de små rum i haven. Jeg har mange forskellige slags tomater som alle er dyrket fra frø engang i februar og starten af marts. En del chili sorter har jeg også, som er fra februar måned. Det bliver muligt at købe dem til billige penge.

I haven er der hoste, bregner, stauder, mange roser og blåregnen står i blomst lige nu. Se video af min blåregn HER. Min have er ikke stor, da det en villahave på en ganske almindelig villavej midt i Aalborg.

Jeg er haveamatør, som elsker at være kreativ i min have. Derfor vil der være ukrudt i haven, men til gengæld masser af haveglæde.

 

Det bliver en skøn weekend!