Lidt om mig

Den spiselige have

Velkommen til min blog

profil hvid sortMit navn er Maria og jeg har gennem årene fundet ud af at jeg ikke kan lade være med at være optaget af naturen, jeg bliver simpelt hen bare glad i låget når jeg har fingrene nede i den sorte muld.

Jeg er født i 1975, og har altid været interesseret i at dyrke haven og udnytte havens rum som en del af boligen. Jeg har siden 2012 skrevet på bloggen “Den eksperimenterende have” og begyndte i november 2015 at skrive på denne blog. Jeg er uddannet socialpædagog, supervisor og mor til tre snart voksne børn. Min passion for have er mit drive.

Jeg er optaget af at udfordre mig selv i haveverden. Jeg har gennem mit haveliv haft 3 drivhuse, hvor jeg gennem tiden har udfordret mig selv med tomater og blomster. I 2015 forsøgte jeg for alvor at drive (alt for mange) tomater og chili frem fra frø. Det lykkedes og siden har jeg brændt for at drive mine egne frø frem.

Jeg elsker mit orangeri og jeg glæder mig til at dele mit orangeri med dig. Om foråret, når jeg putter frø i jorden som senere bliver til de skønneste sommerblomster, tomater, agurker og chili. Om sommeren når mine vinplanter vokser inden i orangeriet og der er dækket op til kaffe og hygge. Om vinteren, hvor der skal julehygges med lys og et tæppe over sig.

Jeg er optaget af at dele min haveglæde med andre.

Jeg må tilstå,  jeg er IKKE god til at huske navne på planter, så det er ikke her du finder den ekspertviden. Men så finder du så meget andet…

chili-oktober

%d bloggers like this: