Åben have 2017

Åben have 2017 – Kom og besøg Livsnyderhaven

Jeg elsker at få inspiration fra andres haver og jeg NYDER når nogle holder åben have for haveinteresserede. Første gang man besøger en have er helt speciel. Jeg syntes der er lidt magi over det, for man ved ikke hvad der venter af stemninger i haven.

Derfor er jeg rigtig glad for at kunne invitere dig til min have, så du kan opleve den selv.

Lad mig sige det med det samme – jeg er haveamatør, optaget af at skabe stemninger i haven og jeg nyder at gøre haven levende. Jeg elsker at dyrke haven og jeg sørger for at den er i konstant udvikling. Så selv om du har besøgt haven da den var åben sidste år, lover jeg at der er sket noget nyt i haven siden sidst.

Haveglæden er vigtig for mig og du finder ikke latinske navne her. Men så finder du forhåbentlig så meget andet.

Haven har været åben i 2017 og det har været utrolig spændende at have så mange haveinteresserede igennem min have. Resten af 2017 bliver haven kun brugt til private arrangementer, men jeg glæder mig bestemt til at haven åbnes op igen i 2018.

 

Åbningstider:

Desværre er haven lukket resten af 2017

Datoer for 2018 kommer snart

Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev på mail – så får du besked i din indbakke

Det er da nemt…

åben have livsnyderhaven